Vi er Bach & Pedersen Fragt A/S!

Bach & Pedersen leverer transport- og logistik løsninger i hele Danmark. Vi hører til i Randers, men kører over hele Danmark. Omfattende logistik- og transportløsninger udgør kernen i vores forretning – fra afhentning til levering.

"Vi forbliver professionelle og pragmatiske, vi finder den bedste løsning"

Torben Bach - Adm. Direktør & medejer

Værdigrundlag

  • Kvalitet
  • Troværdighed
  • Fleksibilitet
  • Dialog og åbenhed
  • Ærlighed og respekt

Vores mission

Bach & Pedersen Fragt A/S er en del af Danske Fragtmænd. Vi er en servicevirksomhed, der tilbyder totalløsninger inden for national transport og logistik. Vores formål er at levere et produkt og en service hvor kunden oplever sammenhæng mellem kvalitet og omkostninger samt oplever os som en troværdig organisation.
Vi ønsker at være blandt de bedste indenfor vores felt. Vi ønsker til stadighed at udvikle os, så vi fortsat kan leve op til kundernes efterspørgsel og hermed tilbyde dem den bedste transport- og logistik løsning lokalt og nationalt. Ligeledes ønsker vi at have et godt omdømme, hvor omverdenen ser os som en virksomhed der leverer serviceydelser af høj faglig kvalitet. Vi vil være en rummelig virksomhed, der er kendt for at tage et socialt ansvar samt er engageret i sporten lokalt.

Er du ikke sikker på, hvilken løsning der passer til dine forretningsbehov?