Kvalitet og ydeevne til den rigtige pris.

Når du ser de blå biler, er du garanteret kvalitet.

Vi tilbyder kundespecifikke logistikløsninger

Full load

Ved en full load-transport fylder vi traileren helt op.

Dette er en løsning som bruges til virksomheder, der skal have transporteret store mængder gods. Denne transporttype laver vi ingen stop undervejs og det er altid en direkte tur, en såkaldt dør-til-dør levering.

Stykgods

Stykgods er forsendelser på over 20 kg, der håndteres bedst manuelt i vores system, eksempelvis cykler, motorblokke og stålrør. Stykgods kan sendes både enkeltvis, i små portioner eller i større partier. Stykgods kan desuden sendes som ekspres, langgods og farligt gods hos os.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om vores stykgodsløsninger.

Natlevering

Vi afhenter dine varer hos dig sidst på eftermiddagen, når produktionen stopper, og vi sørger for, at varerne er fremme hos dine kunder inden kl. 07.00 næste morgen, hvor arbejdsdagen ofte starter. På den måde får både du og dine kunder optimale betingelser for planlægning af tid og ressourcer. Det giver en mere effektiv arbejdsdag og reducerer behovet for lagerbeholdning. I sidste ende fører det til konkurrencemæssige fordele.

Partigods

Skal du sende større partier af regulært gods på paller, så er vi et godt parti. Vi afhenter varerne hos afsender i det aftalte tidsrum og leverer hos modtager efter aftale.

Anvendelsen af EUR-paller letter arbejdet og gør håndtering af store varemængder mere effektivt, både under transport og ved håndtering på lageret og terminalen. Det kommer også dig som kunde økonomisk til gavn. Vi kan nemlig tilbyde særlige aftaler for transport af større mængder partigods.

Vi kan desuden tilbyde dig kurertransport samt transport af farligt gods som partigods.

Pakker

Vores erhvervskunder har ofte behov for at få varer i mindre mængder ud til butikker og øvrige modtagere. Vi håndterer og distribuerer derfor tusindvis af pakkeforsendelser årligt på deres vegne. Vi leverer pakkerne fra dag-til-dag eller efter individuel aftale.

Særligt for os er, at du som kunde får en samlet afhentning af pakker, paller og stykgods hos dig og samlet levering af pakker, paller og stykgods til din kunde.

Pakker er hos os emballerede forsendelser op til 20 kilo. Den maksimale længde er 1,5 meter.

Farligt gods

Vores medarbejdere er opdaterede med den nyeste viden og har gennemført de fornødne uddannelser. Så selvom det er afsenders ansvar, at godset er mærket korrekt med faresedler, og at alle relevante papirer medfølger, står vores kundeservicecentre altid parate til at hjælpe med råd og vejledning. Derfor kan vi godt love dig, at forsendelse af farligt gods på ingen måde er en skræmmende opgave, når du bruger Bach & Pedersen Fragt.

Er du ikke sikker på, hvilken løsning der passer til dine forretningsbehov?

Palle bestilling

Du kan bestille tomme paller med dag-til-dag levering.
Du skal blot huske at bestille inden kl. 12:00